Jure Mlakar
Jure Mlakar
Objavljeno 11. 10. 2023

Odprtje novih prostorov podjetja Edit d.o.o. v Polzeli

image placeholder

Prvotno so želeli narediti obsežnejši dogodek, vendar pa so poplave spremenile načrte.  Ker je toliko družin ostalo brez doma, so večino denarja, namenjenega otvoritvi, podarili za sanacijo poplav in tako vsaj malo omilili stiske prizadetih. Kljub vsemu pa je to bil čudovit dan, ki ga je moderirala energična, enkratna voditeljica ga. Andreja Petrovič, pridružil se je tudi podžupan g.  Igor Pungartnik, za zabavo pa so poskrbeli duo Maraaya in DJ Andy.

Dejavnost podjetja Edit d.o.o. obsega prodajo pakirnih materialov, opreme za pakiranje in pakirnih strojev. Kolektiv šteje 21 zaposlenih. Imajo več kot 700 prodajnih artiklov, okrog 1500 stalnih strank. 

So člani združenja Pack Synergy. To je evropsko interesno združenje, kjer je več kot 25 vodilnih ponudnikov pakirnih materialov in embalaže. Vsako podjetje iz združenja ima tudi specifična dodatna znanja, zato lahko svojim strankam ponudimo in svetujemo najboljše iz sveta pakirnih materialov. Prejeli so kar nekaj nagrad, večkrat so se uvrstili med 50 najboljših malih podjetji v Sloveniji. Že več let dosegamo boniteto A1 in smo certificirani po standardu ISO 9001. 

Njihova vizija in vrednote so, da skrbijo za zadovoljstvo kupcev in si prizadevajo za dolgoročno sodelovanje z njimi. Želijo biti njihov poslovni partner, na katerega se lahko 100% zanesejo, ne le njihov dobavitelj. 

Veliko pozornost in skrb pa posvečajo tudi zdravju, dobrem počutju in zadovoljstvu zaposlenih, saj se zavedajo, da so največja dodana vrednost podjetja.

Revija

Izšla je nova številka

KAPITAL za naročnike

Letno izide 6 številk REVIJE KAPITAL!
Cena posamezne številke je 4,90 eur!

Naročite se na šest številki REVIJE KAPITAL v letu 2023 in 2024 in po plačilu DVOLETNE naročnine 58,50 €, boste BREZPLAČNO prejeli knjigo 50 SLOVENSKIH ZGODB O USPEHU!

RevijaRevijaRevija
PRIJAVA NA E-NOVICE

Vsak teden štiri aktualne novičke, da boste na tekočem.