Srečko Pirtovšek
Srečko Pirtovšek
Objavljeno 24. 10. 2022

Novembra bo v Ljubljani Slovensko-uzbeški poslovni forum

image placeholder

Javna agencija SPIRIT Slovenija sredi novembra pripravlja obisk poslovne delegacije iz Uzbekistana, v kateri bodo podjetja iz različnih sektorjev, ki jih zanima poslovno sodelovanje s slovenskimi podjetji. V času obiska bo v Ljubljani potekal tudi Slovensko-uzbeški poslovni forum z B2B srečanji, obiski nekaterih slovenskih institucij in podjetij, podpisana pa bosta tudi dva memoranduma o sodelovanju. Vsa podjetja, ki jih zanima trg Centralne Azije s poudarkom na Uzbekistanu, se lahko na dogodek prijavijo do 11. novembra 2022. 

SPIRIT Slovenija že nekaj let razvija partnerstvo z državno Trgovinsko in industrijsko zbornico Republike Uzbekistan v tesnem sodelovanju s častnim konzulom Republike Slovenije v Republiki Uzbekistan Alisherjem Izkhakovim. V uzbeški delegaciji bodo podjetja različnih sektorjev: gradbeništva, farmacevtskega trženja in programske opreme, farmacevtskih izdelkov, informacijske in komunikacijske tehnologije, nabave / prodaje gradbenih materialov, storitve v gostinstvu (standardi, avtomatizacija, izmenjava izkušenj) in s področja turizma. 

Slovensko-uzbeški forum bo potekal v sredo, 16. novembra 2022, v Grand Hotelu Union, od 9.30 do 15. ure. 

Na dogodku bosta predstavljena slovensko in uzbeško poslovno in investicijsko okolje, poslovne in investicijske priložnosti obeh držav, sledili bodo poslovni pogovori med udeleženci srečanja, podpisana pa bosta tudi memoranduma o sodelovanju med SPIRIT Slovenija in Trgovinsko in industrijsko zbornico Republike Uzbekistan ter Ministrstvom za investicije Republike Uzbekistan. 

Program poslovnega foruma, prijavnica, seznam udeleženih uzbeških podjetij in ostale podrobnosti so na tej povezavi

Več informacij: Lidija Vinkovič, odnosi z javnostmi, 

T: 01 589 18 75, M: 041 867 975, 

E: [email protected]

Revija

Izšla je nova številka

KAPITAL za naročnike

Letno izide 6 številk REVIJE KAPITAL!
Cena posamezne številke je 4,90 eur!

Naročite se na šest številk REVIJE KAPITAL v letu 2024 in 2025 in po plačilu DVOLETNE naročnine 58,50 €, boste BREZPLAČNO prejeli knjigo 50 SLOVENSKIH ZGODB O USPEHU!

RevijaRevijaRevija
PRIJAVA NA E-NOVICE

Vsak teden štiri aktualne novičke, da boste na tekočem.