Uredništvo Revije Kapital
Uredništvo Revije Kapital
Objavljeno 27. 3. 2024

VESTA LINE: Kuhinje in Pohištvo po Meri z Duhom Slovenskega Mojstrstva

image placeholder

Poznate pohištvo in kuhinje Vesta Line? Še ne? Potem nam dovolite, da naredimo prvi korak k spoznavanju tega še neodkritega ponudnika na našem trgu. 

Pri Vesta Line ne gre le za običajno ponudbo kuhinj in pohištva po meri - ampak za ponosno predstavitev izdelkov, ki slonijo na dediščini slovenskega znanja, strasti in izjemnega mojstrstva. Partnerstvo s podjetjem Slovenijales trgovina d.o.o. odseva trajnostno tradicijo domačega oblikovanja in se odraža v vsakem detajlu njihovih izdelkov. Sami pravijo, da gojijo izjemen odnos do lokalna produkcije, ki jim ne pomeni le ohranjanje tradicije, temveč tudi daje podporo delovnim mestom in spodbuja lokalno gospodarstvo. 

Čeprav se njihova kuhinjska in pohištvena zgodba začne na domačih tleh, pa njihova kakovost in eleganca presegata meje, saj so nenehno v koraku s trendi v pohištveni industriji.

Individualnost in Kvaliteta: Njihova zaobljuba

Druga velika prednost Vesta Line kuhinj in pohištva je poleg lokalne proizvodnje individualnost. Zavezanost izdelavi pohištva po meri pomeni, da vsak projekt predstavlja edinstven izziv. 

Ne glede na to, ali gre za prilagojeno kuhinjo z inovativnimi rešitvami ali usklajeno pohištvo za vaš prostor, so sposobni uresničiti vse vaše vizije. V bistvu je to njihova velika odlika. Njihova prilagodljivost zagotavlja, da postane vaš dom funkcionalen, estetski in harmoničen prostor. 

S povezovanjem različnih prostorov v enotno idejno zasnovo oblikujejo vaš dom kot celoto. Z raznoliko paleto materialov ustvarjajo pohištvo, ki se popolnoma prilagaja vašem življenjskem slogu. Z izurjeno ekipo vam bodo strokovno svetovali in z vami sodelovali pri ostrenju idej, načrtovanju in izvedbi. Verjamejo, da bo samo tako lahko zagotovljeno vaše popolno zadovoljstvo.

 

Odkrijte Svet Vesta Line in se podajte v svet individualnega

Obiščite njihovo spletno stran Vesta Line in odkrijte, kako lahko njihovo pohištvo obogati vaš dom. 

Radovedni pa se le pridružite naši skupnosti na Facebooku, kjer bomo delili zgodbe o njihovih izdelkih in ustvarjalnosti slovenskih oblikovalcev ter z vami delili strast do domačega pohištva.

Revija

Izšla je nova številka

KAPITAL za naročnike

Letno izide 6 številk REVIJE KAPITAL!
Cena posamezne številke je 4,90 eur!

Naročite se na šest številk REVIJE KAPITAL v letu 2024 in 2025 in po plačilu DVOLETNE naročnine 58,50 €, boste BREZPLAČNO prejeli knjigo 50 SLOVENSKIH ZGODB O USPEHU!

RevijaRevijaRevija
PRIJAVA NA E-NOVICE

Vsak teden štiri aktualne novičke, da boste na tekočem.